Wiesmann MF3 Final Edition

Wiesmann MF3 Final Edition

0 1961

Na jaren trouwe dienst is het einde nabij voor de Wiesmann MF3. Om het afscheid bijzonder te maken heeft Wiesmann de krachten gebundeld met SIEGER, het resultaat is de Final Edition.

Dit is het einde voor de MF3 waarmee Wiesmann 18 jaar geleden in Dülmen min of meer mee begonnen is. Hiermee wordt dit dus het allerlaatste model waarin de 3,2-liter zes-in-lijn van BMW M nog van zich laat spreken. Met recht het einde van een tijdperk dus, en daarom brengt Wiesmann de MF3 Final Edition by Sieger.
In samenwerking met Sieger brengt Wiesmann 18 unieke MF3 Roadsters uit als afscheid. Ze luisteren naar namen als bijvoorbeeld Polar Bear, Urban Jungle en Sieger.  De kleurstellingen zijn op z’n minst opvallend te noemen. Over smaak is gelukkig niet te twisten. Bijzonder worden ze wel.


Onderhuids verandert er niets, dus de 3,2-liter zes-in-lijn is ook in de Final Edition goed voor 343 pk bij 7.900 toeren per minuut. Daarmee gaat de exclusieve roadster in 4,9 seconden naar de 100. De topsnelheid ligt met 255km/h ruim genoeg met een open roadster. Prijzen zijn niet bekend gemaakt, maar die zullen wel stevig zijn.

Bron: Wiesmann

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter