Eerste acht BMW’s i8 afgeleverd

Eerste acht BMW’s i8 afgeleverd

0 2187

De eerste acht BMW’s i8 zijn vandaag in een officiële ceremonie afgeleverd. Al deze auto’s zijn uitgerust met het BMW laserlicht en hebben daarmee een wereldprimeur te pakken. 

De eerste BMW’s i8 zijn vandaag afgeleverd aan de klanten in de BMW Welt in München. De eerste acht klanten uit Duitsland ontvingen hun BMW’s i8 tijdens een officiële ceremonie waarin Roland Krüger, Head of Sales en Marketing Duitsland voor de BMW Group, en Dr Helmut Schramm, Hoofd Productie elektrische voertuigen bij Plant Leipzig, hen de sleutels van hun nieuwe auto’s overhandigden. Deze eerste eigenaren kunnen gelijk genieten van het nieuwe BMW laserlicht dat voor het eerst op een productieauto word toegepast.

BMW i8 Welt

Presentatie met bekende gezichten

De marktintroductie van de BMW i8 werd ’s avonds gevierd tijdens een exclusieve receptie met beroemde gasten, zoals tv-presentator Thomas Gottschalk en acteur Thomas Kretschmann. Na de overdracht van het voertuig, werd de nieuwe BMW i8 gepresenteerd aan een select publiek in een speciale multimedia show, met acteur Thomas Kretschmann. “De auto ziet er fantastisch uit. Het is een technische revolutie. Ik kijk echt uit naar de samenwerking met BMW, “zei Kretschmann.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 7250

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter