2e BMW M Festival tijdens de 24 uur van de Nürburgring

2e BMW M Festival tijdens de 24 uur van de Nürburgring

0 1601

Elk jaar weer staat de Nürburgring een heel weekend op z’n kop. Tijdens de 24 uur van de Nürburgring komt de halve wereld naar dit circuit toe. Meer dan 200.000 fans komen hun favoriete teams aanmoedigen.

BMW komt, net als vorig jaar, ook naar de ring. BMW M GmbH bestaat dit jaar, net als de 24 uurs race van de Nürburgring, 40 jaar en organiseert opnieuw het BMW M Festival. In het M festival pakket voor het raceweekend van 18 t/m 20 mei zit naast de entreekaarten ook een toegangsbewijs voor afgesloten delen van het circuit zoals het M camp, garage tours en een lounge area met een eigen tribune. Ook krijg je de kans om de mensen van BMW M GmbH uit te horen over hun werk en toekomstplannen. Personeel van de ontwikkeling, sales en het management staan voor je klaar. Er zullen ook weer enkele nieuwe hoogtepunten uit Garching op de ring staan. Vorig jaar waren, tijdens de M Night op het M Festival, voor het eerst de BMW M3 CRT en de BMW M5 te zien.

De eerste kopers van het pakket die een eigen M model bezitten hebben voor de start van de race de mogelijkheid met andere gelijkgestemde mensen in konvooi door de “Groene Hel” te rijden. De VIP-status kost voor de drie dagen € 479,-. Je kunt het pakket online bestellen via de BMW Motorsport ticketshop.

De volgende video is van het BMW M Festival van vorig jaar.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14322

2 10138

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter