6 serie Gran Coupé met M Sportpakket

6 serie Gran Coupé met M Sportpakket

5 1969

De spionage foto’s hebben we hier al een tijdje geleden laten zien. Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Coupé laat BMW ook een foto zien van de nieuwkomer met een M Sportpakket.

De looks van de 4 deurs Coupé met M kledij is niet veel anders als dat van zijn Coupé en Cabrio broertjes. Drie grote luchtinlaatgaten in de voorbumper. Aangepaste zijskirts en een achterbumper met een diffusor. Dat zijn wel de opvallendste wijzigingen ten opzichte van het standaard model. Bij het sportpakket horen ook uitlaatpijpen in donker chroom, zwart gelakte remklauwen, LED mistlampen en 19″ M wielen. Deze zijn als optie ook in 20″ leverbaar. Bij de 650i met de V8 motor is er zelfs een sportuitlaat met een donkerder geluid gemonteerd. Ook heeft de auto een M Sportonderstel.

In het interieur heeft de 6 Serie Gran Coupé met M Sport pakket sportstoelen met bekleding van leer met alcantara. Afgewerkt met blauwe stiksels die ook in het M sportstuur zijn terug te vinden. De interieurlijsten zijn uitgevoerd in Aluminium Hexagon. Het geheel wordt afgemaakt door de M voetsteun en de M instaplijsten.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

5 COMMENTAAR

  1. Vind het niet mooi staan op deze 4 deurs coupe/ Overdreven zelfs en doet afbreuk aan het stijlvolle karakter van deze uber limousine!

Laat een reactie achter