AutoBinck neemt drie BMW dealers over

AutoBinck neemt drie BMW dealers over

0 1950

AutoBinck Holding neemt in Noord-Nederland de BMW-activiteiten van P.H. de Vries Beheer over. Het gaat om Martinistad in Groningen (BMW en MINI), Vriesendijk in Assen (BMW) en Autobedrijf Dijker in Nieuwe Pekela (BMW).

AutoBinck Groep zich nadrukkelijker gaan profileren in het premiumsegment en de overname van drie BMW vestigingen moet daar aan bijdragen.  AutoBinck heeft al positieve ervaringen opgedaan met BMW in Centraal-Europa. Vorig jaar werd een state-of-the art BMW-/MINI-showroom geopend in Bratislava, Slowakije. “BMW is simpelweg een sterk merk, dat aantoonbaar tegemoet kan komen aan de rendementseisen van een moderne investeerder. Voor MINI staan we aan de vooravond van aantrekkelijke nieuwe producten die nieuwe segmenten bereikbaar gaan maken. De aankoop van deze BMW en MINI dealerbedrijven past daarom uitstekend in onze strategie. Daarnaast speelt mee dat Piet de Vries een zeer sterke reputatie als BMW dealer heeft.” aldus Niek Hertsenberg, CEO Retail bij AutoBinck Holding.

exterior-image-640 (1)

De overname wordt naar verwachting binnen vier tot zes weken definitief afgerond. Piet de Vries, directeur van P.H. de Vries Beheer, is zeer tevreden met de overname door AutoBinck. “De continuïteit van de ondernemingen is hiermee gewaarborgd.”

Bron: automobielmanagement.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter