Beste duurzaamheidsrapport 2011 komt van BMW

Beste duurzaamheidsrapport 2011 komt van BMW

0 1266

Het Instituut voor Ökologische Wirtschaftsforschung (IÖW) en het corporate initiatief Future e.V. belonen het duurzaamheidsrapport van BMW met de eerste plaats.

De IÖW/Future rangschikken de duurzaamheidsrapporten en worden ondersteund door het federale ministerie van Arbeid en Sociale Zaken, en door de Raad voor Duurzame Ontwikkeling. Federale Minister van Arbeid Ursula von der Leyen is de beschermheilige van de ranglijst.

Om de lijst samen te stellen wordt de kwaliteit en de inhoud van de duurzaamheidsrapporten van 150 grote Duitse en dienstverlenende bedrijven en een aantal geselecteerde kleine en middelgrote ondernemingen onderzocht. De focus ligt op criteria zoals milieu-aspecten van de productie, de aansprakelijkheid in de leveranciersketen en de interesse in de werknemers.

Op de ranglijst van dit jaar was BMW  in staat om in de kwaliteit van haar berichtgeving te overtuigen. Volgens de IÖW/Future krijgen de lezers zowel een breed en grondig overzicht, maar ook een compact en in verloop van de tijd vergelijkbaar antwoord op essentiële vragen over de prestaties van het bedrijf.

Bron: BMW Duitsland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter