BMW 5 Serie LCI doet koudetests

BMW 5 Serie LCI doet koudetests

0 2144

De grote autoshows komen er weer aan. De Salon van Genève en de IAA in Frankfürt zijn de show highlights van het jaar. En daar willen de fabrikanten belangrijk nieuws laten zien. BMW is de facelift van de 5 Serie (F10 LCI) aan het klaarstomen.

Touring

Op dit moment is BMW in het hoge noorden (Zweden) de koudetests aan het uitvoeren met de nieuwe 5 Serie. Dez auto’s zijn natuurlijk alweer gesnapt door een spionagefotograaf. Zowel de Sedan als de Touring moeten deze beproevingen ondergaan. Hele grote wijzigingen zullen het niet worden. De bumpers voor en achter zullen iets veranderd worden evenals de lichtunits. Daarom zijn ook juist deze elementen nog gecamoufleerd. De buitenspiegels zullen licht veranderd worden en zullen voortaan de zijrichtingaanwijzers huisvesten. Hierdoor veranderen de chromen elementen op de voorschermen ook iets. De grille lijkt iets lager te worden en wat sierlijker. Verder wordt de BMW 5 Serie ook technisch weer helemaal up to date gemaakt. De BMW 5 Serie ActiveHybrid zal ook gewoon leverbaar blijven.

BMW-5er

De BMW 5 Serie is een hele belangrijke zakelijke auto voor BMW. Hij is veruit de best verkochte auto in zijn klasse. En dat wil BMW graag zo houden. Vandaar de rustige wijzigingen ten opzichte van het huidige model. De facelift van de 5-er zal in de zomer van dit jaar in de showrooms staan. De Sedan, de Touring en de 5 Serie GT zullen de facelift gelijkltijdig krijgen.

Bron: Auto,motor und sport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter