BMW AG medewerkers zien flinke bonus tegemoet

BMW AG medewerkers zien flinke bonus tegemoet

3 1459

BMW AG heeft, zoals eerder aangekondigd, een recordjaar achter de rug. BMW laat ook duidelijk merken aan wie ze dit te danken hebben. De medewerkers van het Duitse concern kunnen een flinke bonus tegemoet zien.

BMW heeft afgelopen woensdag meegedeelt dat de Duitse BMW AG medewerkers een winstuitkering krijgen. Op basis van het voorgaande jaar betekent dit een gemiddelde van € 9.000,-. Dat is veel meer dan ooit tevoren. Standaard geschoolde arbeidskrachten krijgen nog € 7650,-. Dat zie ik de BMW dealerbedrijven nog niet doen voor hun werknemers. De mensen krijgen hun premie in juli.

,,Onze medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we in 2011 het meest succesvolle jaar in geschiedenis van het bedrijf hebben gehad,” zegt personeelsbestuurder Harald Krueger  tijdens een  een stafbespreking in München. ,,Wij danken u voor de inzet en willen deze hoge winst graag met u delen”.

BMW heeft het beste jaar uit haar geschiedenis achter de rug. In 2011 was 4,9 miljard euro van de automaker winst. De beloning van het management is uiteraard ook sterk gestegen: alleen al van CEO Norbert Reithofer steeg de bonus met 43 procent tot € 6,2 miljoen.

Bron: Blick.ch/

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 COMMENTAAR

  1. Die standaardbonus is al riant. Zijn weinig bedrijven die zelfs hun arbeiders laten meedelen in de winst. Maar zoals ik het lees, arbeiders in de fabrieken in het buitenland genieten deze bonus dus niet?

Laat een reactie achter