BMW i3 vanaf nu ook online te koop

BMW i3 vanaf nu ook online te koop

1 1640

BMW Group heeft in Nederland zijn eerste online store voor de verkoop van de BMW i3 via internet geopend. Dit nieuwe verkoopkanaal http://store.bmw.nl is onderdeel van een innovatieve aanpak om kopers van de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 optimaal van dienst te zijn.  

De online store stelt klanten in staat de auto direct op internet te kopen, met of zonder tussenkomst van de BMW i agent of het BMW i Online team. Met ingang van volgend jaar komen er ook mobiele verkoopadviseurs.

Door de nieuwe aanpak is de klant verzekerd van de meest recente informatie en persoonlijke aandacht, ongeacht of hij telefonisch contact zoekt, de agent bezoekt of zich via internet meldt. Switchen tussen de kanalen tijdens het verkoopproces is geen enkel probleem. Alle informatie over eerdere contactmomenten wordt desgewenst vastgelegd voor een naadloze voortgang en begeleiding.

P90136090

Online verkoop raakt steeds meer ingeburgerd en de BMW i3 online store zal zich gaandeweg verder ontwikkelen. Uit recente studies blijkt dat consumenten in de toekomst bijna alles via internet willen kunnen kopen, inclusief auto’s. De toegankelijkheid zowel overdag als ‘s nachts en de grote flexibiliteit van het online shoppen worden zeer gewaardeerd. BMW Group zet met de BMW i3 online store een stap op weg naar vernieuwing in automotive retail.

Bron: BMW Group Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter