BMW i8 in productievorm

BMW i8 in productievorm

0 1651

Dit is de definitieve vorm van de BMW i8. Weliswaar op schaal, maar alles moet kloppen. 

Net als bij de echte auto’s zijn er voor het produceren van schaalmodellen ook prototype’s nodig. De fabrikanten van deze uiterst gedetailleerde modellen krijgen vaak in een vroeg stadium al alle informatie van de fabrikanten om het model ook zo snel mogelijk na de introductie van de echte auto op de markt te kunnen brengen.

image3a

Hofmeister

Dit model is dus een hulpmiddel van de miniaturenfabrikant om het uiteindelijke model van te maken. Waarschijnlijk is dit een model van Norev, waarmee BMW de laatste tijd al meer zaken mee gedaan heeft. Goed te zien is de Hofmeister knik. en de uiteindelijke vorm van de buitenspiegels. De wielen zien er een beetje gewoontjes uit voor zo’n supersportwagen. Aan de voorzijde zien we een diepe luchtinlaat voor de koeling.

V10?

Het laatste gerucht komt van een Autovisie lezer. Deze zou een test i8 gezien hebben en met de testrijders hebben gepraat. In deze auto zou een V10 zitten in plaats van de hybride techniek. BMW zelf ontkent in alle toonaarden dat er zo’n type motor in de BMW i8 komt.

image2a

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10172

1 7243

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter