BMW i8 Pebble Beach Concours d’Elegance Edition

BMW i8 Pebble Beach Concours d’Elegance Edition

2 1890

Voor de Amerikaanse marktintroductie komt BMW met de i8 Pebble Beach Concours d’Elegance Edition op het gelijknamige autofestijn.  

Traditioneel is augustus de maand waarin het Pebble Beach Concours d’Elegance in Californië gehouden wordt. Dit jaar valt het samen met de Amerikaanse marktintroductie van de plug-in hybride BMW i8. BMW komt daarom met een speciale uitvoering op het concours, met de passende naam i8 Pebble Beach Concours d’Elegance Edition.

Deze is voorzien van de metallic lak Frozen Grey (uit het Individual-programma), Dalbergia Brown lederen bekleding met stiksels in BWM i Blue ‘schaduwtint’ en veiligheidsgordels in dezelfde kleuren.

Hoewel BMW spreekt van een ‘one-off’ zullen een aantal exemplaren geleverd worden aan de eerste Amerikaanse bestellers van de i8. Die ontvangen ook laserverlichting, als dit tenminste door de Amerikaanse keuring komt, een i8 Display Key (een gadget dat info op een lcd-schermpje toont) en het eerste BMW laadstation Professional Edition. Technisch zijn er verder geen wijzigingen aangebracht aan de BMW i8  Pebble Beach Concours d’Elegance Edition.

Bron: BMW USA

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 7228

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter