BMW komt met ActiveE naar sluitevenement NRE

BMW komt met ActiveE naar sluitevenement NRE

0 1907

Tijdens het Sluitingsevenement van het Nationaal Regenboog Evenement op 7 juli zal BMW Nederland haar paradepaardje op het gebied van duurzaam rijden aan het publiek tonen op Nieuwkoop.

De aanwezige BMW specialisten zullen uitleg en toelichting geven over de geweldige mogelijkheden van deze volledig elektrisch aangedreven BMW ActiveE.

0001-bmw-activee-opt

Het Nationaal Regenboogevenement is de nieuwe zeilsensatie van het Groene Hart, die zeilers én recreanten één tot vijf onuitwisbare dagen biedt!  Van dinsdag 2 juli tot en met zondag 7 juli 2013 kunt u voor de derde keer genieten van spectaculaire races op het water en een zee aan activiteiten op de wal.   De Regenboogvloot is een oer-Hollandse zeilklasse, die u tijdens het evenement meeneemt langs authentieke dorpen, uitgestrekte meren en rustieke fiets- en kanoroutes in het Groene Hart.

De BMW ActiveE is een volledige elektrisch aangedreven BMW 1 Serie Coupé. De technieken in deze auto zijn straks terug te vinden in de nieuwe BMW i3.  BMW heeft wereldwijd 1.100 ActiveE’s ingezet om het elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk te onderzoeken.
Bron: NRE.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10201

2 17049

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter