BMW M135i F21 gespot met minder camouflage

BMW M135i F21 gespot met minder camouflage

0 1458

Nog een keer de nieuwe BMW M135i drie deurs. Nu met een stuk minder camouflage op de voor en achterzijde. En, heel toepasselijk, op winterbanden.

Deze aankomende telg van de nieuwe M Performance modellen werd in Duitsland gesnapt. Vanaf de herfst 2012 komt deze BMW M135i op de markt met het standaard M Performance pakket. Zowel als F20 (5 portieren) als F21 (3 portieren). Dit wordt een leuke auto onder de 1M. Met achterwielaandrijving een echte stuurauto. Net voor de winter 2012 komt er ook een xDrive versie met aandrijving op alle wielen.

Deze auto is door een lezer van bimmertoday.de gezien. De kleur Valencia Orange metallic staat hem goed. Het verschil met een standaard M Aerodynamica set zijn onder andere de extra balkjes in de buitenste luchtinlaten in de voorbumper. De M 135i heeft aan de achterzijde links en rechts een uitlaatpijp. De spiegelkappen zijn (on)opvallend mat zwart uitgevoerd. Maar dat kan ook bij de camouflage horen. Waarschijnlijk worden de spiegelkappen Ferric Grey zoals bij o.a. de M550d xDrive.

Motorisch is het nog een beetje gissen. Wij denken dat er een vermogen van ongeveer 320 pk geleverd gaat worden. Ook opvallend zijn de blauwe remklauwen. Er zit een stukje plakband op. Hieronder zit, net als bij de M5, een mooi gekleurd M embleem. Wel klauwen met 4 zuigers. Dus de remkracht zal goed in orde zijn.

Bron: bimmertoday.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14353

2 10184

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter