BMW M3 DTM maakt BMW Welt onveilig

BMW M3 DTM maakt BMW Welt onveilig

0 1575

Gisterenmiddag heeft BMW Motorsport op een spectaculaire wijze de acht nieuwe DTM bolides voor 2013 aan de BMW fans gepresenteerd. Dit gebeurde op het afleverplatvorm in de BMW Welt in München. Vlak naast het BMW Stammwerk.

BMW-M3-DTM-2013-

Maar liefst 13.000 BMW Motorsport fans waren naar München gekomen om hun BMW DTM helden in levende lijve te kunnen zien. Normaal is het platvorm in de BMW Welt alleen voor de mensen die hun nieuwe auto op komen halen, maar afgelopen zaterdag was het gereserveerd voor de acht coureurs die de titel voor BMW dit jaar gaan verdedigen. Bruno Spengler (CA), Dirk Werner (DE), Augusto Farfus (BR), Joey Hand (US), Martin Tomczyk (DE), Andy Priaulx (GB), Marco Wittmann (DE) en Timo Glock (DE) reden hun nieuwe race BMW’s één voor één uit de glazen lift die normaal alleen voor klanten auto’s is bedoeld.

P90118701 (1)

Als eerste kwam echter Leopold “Poldi” Prinz von Bayern (DE) in de eerste generatie BMW M3 DTM E30 het platvorm oprijden met in zijn kielzog BMW Motorsport directeur Jens Marquardt en testrijder Maxime Martin (BE) in de actuele BMW M3 DTM Safety-Car. Door de grote drukte konden niet alle fans op de omliggende ring staan, dus werden er video wanden geplaatst in de kelder waar normaal de auto’s hun afleveringsbeurt krijgen.

0483320

Het was een bijzonder gezicht om alle acht de BMW DTM M3’s te zien in de verschillende oorlogskleuren. Dit was een groots opgezette presentatie waarbij de fans ook een belangrijk onderdeel van waren. Na de presentatie was er dan ook de gelegenheid om een handtekening te scoren of de snelle BMW mannen een hand te geven.

BMW wil dit jaar de DTM titel opnieuw binnenslepen. En wij denken dat ze dat wel weer gaat lukken. Maar de concurrentie zit ook niet stil dus het belooft weer een spannend seizoen te worden.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14323

2 10138

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter