BMW Motorsport Z4 GT3 rijdt 24h van de Nürburgring

BMW Motorsport Z4 GT3 rijdt 24h van de Nürburgring

1 2137

De BMW Z4 GT3 zal de BMW Motorsport kleuren bij 24 uur van de Nürburgring vertegenwoordigen. De verwachtingen zullen zeer hoog zijn voor de veertigste verjaardag van BMW Motorsport.

Ook dit jaar zal het Schubert BMW team deelnemen op de Nürburgring met de BMW Z4 GT3. Door het DTM project zal het Schnitzer BMW team niet in staat zijn om dit jaar met de BMW M3 GT aanwezig te zijn bij 24 uur van de Nürburgring. Het Schubert-team heeft zich daarom ten doel gesteld om de algemene overwinning met de BMW Z4 GT3 te pakken. En BMW Motorsport zal hen alle steun geven die ze nodig hebben voor om dit doel te bereiken. Claudia Hürtgen, Dirk Adorf, Uwe Alzen, Dirk Müller, Jörg Müller, Nico Bastian en Dominik Schwager zullen de twee BMW Z4 GT3-modellen in de BMW Motorsport kleuren besturen.

Het Schubert BMW-team won al haar eerste race in 2012 tijdens de laatste VLN race op de Nürburgring. Dus de hoge verwachtingen lijken te worden gerechtvaardigd. De coureurs hebben in ieder geval allemaal ruime ervaring achter het stuur van een BMW.

Voor het seizoen 2012 heeft ook het Vita4One team onder leiding van Michael Bartels besloten om de BMW Z4 GT3 op zowel het FIA GT1 World Championship en de 24 Uur Nürburgring in te zetten. Wij wensen beide teams heel veel succes.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14364

2 10200

1 COMMENTAAR

  1. Als ze de hardtop er nou eens af hadden gelaten en je zag een coureur zitten met een Motorsport gekleurde helm, zou pas stoer zijn! Maar ik hoop echt dat ze de 24h gaan winnen!

Laat een reactie achter