BMW Performance Studie

BMW Performance Studie

0 1548

Een paar dagen geleden lieten we al spyshots zien van de nieuwe 1 Serie met een BMW Performance Pack. Nu zijn er foto’s opgedoken op bimmerpost.com van de auto zonder camouflage.

De foto’s zijn gemaakt tijdens een BMW Dealer bijeenkomst in Frankfürt. Zoals op de “kentekenplaat” is te zien gaat het hier om een Studiemodel, maar we kunnen er toch vanuit gaan dat er niets meer gewijzigd gaat worden.

De striping is natuurlijk een optie naar smaak, maar het geeft de auto toch wel iets sportiefs. Het spoilerwerk komt een stuk agressiever over dan het M earodynamica pakket. Zo te zien zijn er ook nieuwe 19″ Performance wielen ontworpen.

De diepliggende kentekenplaat achter helemaal onderin de bumper, verlicht door led’s, lijkt wel extra aanacht te krijgen. Net of hij in een vitrine staat te pronken. Wij denken dat deze auto ook het volledige Performance vermogens pakket heeft. Dus motorvermogen, luchtinlaat en uitlaat zijn aangepast. Ook de remmen hebben weer de nodige upgrade gehad met de bekende gele remklauwen. Wanneer de BMW Performance set leverbaar gaat worden voor de 1 Serie is nog niet duidelijk. Wel verwachten wij een introduktie op de IAA in september.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10138

1 13561

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter