BMW Ring Taxi weer in gebruik genomen

BMW Ring Taxi weer in gebruik genomen

0 1621

Het is weer mogelijk om op de nordschleife tegen betaling een hele snelle ronde mee te rijden als passagier in een BMW M5. Het kost wat, maar je krijgt er wel veel plezier voor terug.

De Ringtaxi in de vorm van een M-uitvoering van BMW is al vele jaren operationeel. Met een snelle chauffeur achter het stuur wordt je in ongeveer 8 minuten over de baan gesleurd. De rit is niet aan te bevelen voor mensen met een zwakke maag. De Ringtaxi staat regelmatig halverwege de baan langs de kant omdat iemand zijn maaginhoud kwijt moet.

In de Ringtaxi kunnen drie personen mee en er wordt gereden op tijden dat de baan ook open is voor andere mensen. Neem plaats naast beroepscoureurs en ervaren instructeurs van de BMW-rijschool – en beleef de unieke fascinatie van de “Groene Hel” in de krachtige nieuwe BMW M5 met zijn 560 pk sterke motor. Na deze taxirit van superlatieven op de 20,832 kilometer lange Nordschleife met zijn 73 bochten weet je waarom het circuit als een van de meest veeleisende ter wereld geldt. Sinds 1986 heeft de BMW Ring-Taxi exclusief op de Nürburgring meer dan 90.000 passagiers enthousiast gemaakt en in meer dan 30.000 rondjes algauw meer dan 650.000 kilometer afgelegd. Voor 216,00 € kun ook jij genieten van een opwindende ronde met echte Nordschleife-experts zoals drievoudig tourwagen-wereldkampioen Andy Priaulx of de BMW-rijdster Claudia Hürtgen. 

Vanaf pasen kunnen er weer ritten worden geboekt. Maar wees er snel bij. De ritten zijn altijd snel volgeboekt. Voor € 216,- ben je erbij. Je kunt alleen on-line boeken op BMW M-Power.

Bron: BMW M-Power.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14369

2 10202

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter