BMW X1 LCI straks ook verkrijgbaar als M35i xDrive

BMW X1 LCI straks ook verkrijgbaar als M35i xDrive

1 1424

Volgens een BMW insider krijgt de nieuwe BMW X1 LCI straks ook een M Performance uitvoering: de BMW X1 M35i xDrive.

De facelift van de X1 krijgt op dit moment diverse testritten te verduren. De auto moet net voor de winter van dit jaar klaar zijn voor de introductie. Uiteraard is dan ook het motorenaanbod volledig opgefrist. Wat we dan ook kunnen verwachten is een X1 M Performance automobiel. De naam kan nog X1 M35i xDrive of X1 xDriveM35i worden.

Deze sportieve X1 zal dan de drie liter zes cilinder uit de komende M135i krijgen. Twin Scroll turbo’s helpen deze motor aan 320 pk. Maar ook het onderstel zal voorzien zijn van een M sport uitvoering. Uiterlijk krijgt de X1 M35i xDrive een iets opgefrist M Aerodynamica pakket. Van de BMW X1 zal geen echte M komen. Hiervoor is de vraag uit de markt te klein en zijn de kosten voor ontwikkeling te hoog.

De facelift (LCI) van de X1 krijgt verder de gebruikelijke cosmetische aanpassingen. Meer LED technieken in de verlichting en wijzigingen aan de voor- en achterbumper. En upgrades in het materiaalgebruik voor het interieur moeten de auto weer een hoger premium gevoel geven.

Bron: bimmerpost.com

Dank aan: Scott26

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter