BMW X5 af fabriek op Hankook

BMW X5 af fabriek op Hankook

0 1519

Bandenfabrikant Hankook breidt de levering van premium originele uitrusting aan het sportieve segment uit. Het vlaggenschip van het bedrijf, de Ventus S1 evo2, wordt in een nieuwe ontwikkelde SUV-versie vanaf de start als originele uitrusting gemonteerd op de nieuwe BMW X5. 

Na het succes van van de Mini, BMW 1, 3 en 5-series is de BMW X5 al het vijfde model van de BMW groep die wordt opgeleverd met Hankook als eerste montage. Bandenfabrikant Hankook zet zijn offensief in het premium segment van Duitse autofabrikanten door met de levering van ultra-high-performance banden als originele uitrusting op de nieuwe derde generatie BMW X5. Vanaf de marktintroductie zal de in München gevestigde trendsetterop het gebied van luxe voertuigen voor sportieve prestaties voor het eerst ook fabrieksmatig worden uitgerust met de topbanden van Hankook.

Hankook-Tyre-Ventus-S1-evo2-SUV-tyre-is-OE-on-BMW’s-new-X5

De BMW X5 is alweer het vijfde model uit de BMW groep waarvoor Hankook Tire originele uitrustingen zal leveren. “Ons vlaggenschip is daarnaast voorzien van alle denkbare innovatieve technologie en designfuncties; deze hebben we ontwikkeld op basis van onze ervaring als exclusieve bandenpartner van het BMW-motorsportteam”, aldus Jin-Wook Choi, directeur van Hankook Tire en COO voor Europa en Rusland.

Bron: bandenpro.nl

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter