De BMW M Performance auto’s

De BMW M Performance auto’s

0 1344

Er komt een nieuwe modellijn van BMW die de nadruk legt op sportieve eigenschappen, exclusieve motorenrange, verhoogde agiliteit, speciale onderstel afstemming en onderscheidend design: “ Driving experience by BMW M” – Wereld primeur op de Autosalon van Geneve dit voorjaar.

Vanaf het voorjaar 2012 zal BMW M GmbH een nieuw product gamma introduceren. Speciaal voor rijders die er een sportieve rijstijl erop na houden maar ook kunnen genieten van een comfortabele rit. De BMW M Performance Automobielen kunnen precies dat bieden. Het harmonieuze samenspel van motorvermogen, de power output, chassis technologie en aerodynamische balans geeft een boeiende showcase voor de bekende M-genen dat voor dagelijks gebruik geschikt is. De BMW M Performance Automobielen zullen voor het eerst worden voorgesteld aan het wereldwijde publiek op de Internationale Autosalon van Genève 2012, die plaatsvindt van 08 tot 18 maart.

De BMW M Performance Automobielen vertegenwoordigen een totaal nieuwe model categorie die geen enkele rivaal kan bieden. Alleen de high-performance sportauto’s van BMW M GmbH geven een nog meer overtuigende rijdynamiek. “We richten onze inspanningen op klanten die op zoek zijn naar meer emotionaliteit en meer prestaties, maar die niet willen dat de dagelijkse bruikbaarheid van hun auto minder wordt.” zei Dr Friedrich Nitschke, president van BMW M GmbH. Nitschke maakte nog meer plannen voor verdere toevoegingen bekend.  Hij doelde hier op zowel benzine als diesel-motor varianten.  Het intelligente all-wheel-drive systeem BMW xDrive zou ook een belangrijke rol in de BMW M Performance Automobielen spelen.

“De BMW M Performance Automobiles profiteren van de volledige expertise van BMW M GmbH”, aldus Nitschke. De BMW dochteronderneming van de Groep kan een beroep doen op tientallen jaren autosport ervaring als het gaat om het vertalen van een uitstekend motorvermogen en een uitstekende dynamiek. Deze ontwikkeling bezielt ook de BMW M Performance Automobiles met hun onderscheidend vermogen.
 
De BMW M Performance modellen zullen een waardige opvolger zijn van de BMW M535i (E12) die in 1980 werdt geïntroduceerd en ook een opvolger kreeg in de E28. High performance automobielen met het comfort van een fijne reisauto.
 
 
 
 
Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14352

2 10183

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter