Druk weekend bij de BMW dealers

Druk weekend bij de BMW dealers

2 1554

Het wordt bij de BMW dealers een druk weekend. Er staan een aantal introducties gepland van nieuwe BMW modellen. De BMW 4 Serie Coupé, de BMW X5 en bij de i-agenten de BMW i3. 

Bij veel dealers kun je vrijdagavond al terecht voor een feestelijke voorstelling van de nieuwelingen. Terwijl zaterdag de officiële introductie plaatsvindt.

BMW 4 Serie Coupé

Als eerste de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Krachtige esthetiek en sportieve dynamiek kenmerken de BMW 4 Serie Coupé. Bovendien zorgen het lage zwaartepunt, optimale gewichtsverdeling, de hoge carrosseriestijfheid en de motoren met TwinPower Turbo technologie voor een unieke rijbeleving. De BMW 4 Serie Coupé is individueel vorm te geven met de BMW Lines Sport, Luxury en Modern evenals het M Sportpakket. Een letterlijke highlight zijn de nieuwe adaptieve full-LED-koplampen inclusief antiverblindings grootlichtassistent. De innovatieve Air Breathers vormen niet alleen een spannend designaccent, maar verlagen bovendien brandstofverbruik en CO2-emissie. Voor nog meer rijplezier zorgen de 8-traps automatische sporttransmissie en assistentiesystemen zoals het BMW Head-Up Display.

P90125005

BMW X5

De BMW X5 combineert eigenschappen die voorheen in tegenspraak met elkaar leken. Een terreinwagen, die ook briljant is op bochtige wegen en daarbij hoogstaand comfort biedt. Een SUV met sterke benzine- en dieselmotoren en een laag verbruik. In de BMW X5 M50d vindt je de jarenlange ervaring van de ingenieurs van BMW M terug, met name in de bijzonder fijne afstemming van aandrijving, onderstel en besturing. De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving zorgt voor perfecte tractie op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

BMW-X52

BMW i3

En als laatste, alleen bij de BMW i-agenten, de eerste elektrische auto van BMW: de BMW i3. Door de volledig emissievrij aangedreven elektromotor garandeert de BMW i3 urban mobility, waar nu al rijverboden voor bepaalde voertuigen bestaan. Vanuit ecologisch oogpunt gezien kan de BMW i3 vooral met zijn adembenemende versnelling overtuigen, zowel bij lage snelheid als vanuit stilstand. En dat alles bij een actieradius van de HV-accu (hoog-voltage lithium-ionen-accu) van maximaal 160 kilometer, waardoor alle bestemmingen zelfs in de buitenwijken van een metropool bereikbaar zijn. Door de grote actieradius kunnen ook langere ritten probleemloos worden gemaakt.

P90136109

Kortom, genoeg te beleven bij de BMW dealers. Kijk op bmw.nl voor de dichtstbijzijnde BMW dealer of BMW i-agent en loop even binnen.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 7304

1 5340

2 COMMENTAAR

  1. Voor wie is dat vrijdagavond feestje eigenlijk,
    ik heb al maanden een i3 gereserveerd en in bestelling staan en weet van niets……krijg het gevoel dat de marketing bij BMW niet meer is wat ie ooit geweest is!

  2. Ik weet toevallig dat de vestigingen van Broekhuis Oost een aantal uitnodigingen voor de vrijdagavond de deur uit hebben gedaan.

Laat een reactie achter