Duitse TV spot BMW 7 Serie LCI

Duitse TV spot BMW 7 Serie LCI

1 2162

Met de nieuwe BMW 7 Serie zet BMW weer de maatstaf in het luxe segement. Eigenlijk hoeft hiervoor geen reclame gemaakt te worden.

BMW Duitsland heeft toch een spotje laten maken. Er wordt alleen niets in vermeld over alle nieuwe technische hoogtepunten van deze auto. Niet nodig volgens de reclamemakers. De auto alleen zegt al meer dan genoeg.

De BMW 7 Serie zorgt al jaren voor een geroemde combinatie van luxe, comfort, efficiency én rijdynamiek. De huidige BMW 7 Serie is daarom ook de meest succesvolle 7 Serie tot nu toe. De nieuwe generatie BMW 7 Serie is uiterlijk onder andere herkenbaar aan nieuwe verlichtingunits, in de buitenspiegels geïntegreerde knipperlichten, voor- en achterbumper met chroomapplicatie en nieuw vormgegeven nieren. In het interieur zijn nieuwe stoelen gemonteerd voor een nog beter reiscomfort. Optioneel kan elke BMW 7 Serie worden voorzien van kenmerkende full-LED koplampen en is xDrive nu (naast de BMW 750i) ook leverbaar op de BMW 730d en 740d. Op de nieuwe BMW 750d xDrive is de volledige variabele vierwielaandrijving zelfs standaard.

http://www.youtube.com/watch?v=JrCDbRk_ynU

Bron: BMW Actuel

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter