En hier is dan de BMW M4 DTM

En hier is dan de BMW M4 DTM

0 1987

Het was even wachten maar hier zijn de eerste foto’s van de nieuwe BMW M4 DTM. Met deze bolide moeten de vier BMW Motorsport Teams dit jaar de titel terug zien te veroveren van Audi. 

De BMW M4 DTM, het nieuwe strijdwapen van BMW in het DTM, wordt pas op 25 april in BMW Welt te München officieel voorgesteld, maar vandaag werden de eerste beelden van de nieuwe racebolide vrijgegeven. De nieuwe BMW M4 DTM zal er na lange maanden van intense voorbereidingen voor het eerst op uit trekken ter gelegenheid van de officiële ITR-test van 31 maart tot 3 april in Budapest. Van 14 tot 17 april volgt de ultieme test op de Hockenheimring, traditiegetrouw het decor voor de aftrap van het nieuwe DTM seizoen.

P90144249

De documenten ter homologatie van het nieuwe aerodynamische pakket zijn thans bij de Deutsche Motor Sport Bund ingeleverd en vanaf nu is het de ingenieurs uit München niet langer toegestaan nog wijzigingen aan de fundamentele onderdelen aan te brengen. Bij de eerstvolgende tests zal de aandacht vooral uitgaan naar  het optimaliseren van bepaalde details van het globale pakket, waarbij men uiteraard zal uitzoeken hoe het potentieel van de BMW M4 DTM optimaal kan worden benut.

De teams en coureurs die dit jaar voor BMW in de DTM uit zullen komen staan hieronder vermeld

BMW
Auto: BMW M4 DTM

BMW Team RBM
– Augusto Farfus (Bra)
– Joey Hand (VS)

BMW Team Schnitzer
– Martin Tomczyk (Dui)
– Bruno Sprengler (Can)

BMW Team RMG
– Maxime Martin (Bel)
– Marco Wittman (Dui)

BMW Team MTEK
– Timo Glock (Dui)
– António Félix da Costa (Por)

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14371

2 10206

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter