F10 M5 in Forza Motorsport 4

F10 M5 in Forza Motorsport 4

0 1680

BMW is druk bezig met het mediaoffencief om de nieuwe M5 onder de aandacht te krijgen. Een onderdeel hiervan is de samenwerking met Turn 10 en Microsoft om de sport sedan uit te brengen in Forza Motorsport 4.

Hierdoor kun je al lang voordat de auto te koop is al een virtuele testrit kan maken. Tijdens de laatste 24 uur van de Nurburgring heeft Turn 10 de feestgangers van de BMW Hospitality unit uitgedaagd om een controller te pakken en de M5 vast uit te proberen.

Forza Motorsport 4 zal op 14 oktober worden uitgebracht en zal de nieuwe maatstaf zijn in het race-genre. Met ongeëvenaarde graphics en nieuwe features in de game, met een keur aan auto’s van alle grote merken, staat deze game weer bovenaan de lijst.

Mr. Ralf Hussmann, general manager BMW Sportmarketing & Cooperation:,, Bij BMW zijn we helemaal enthousiast om de fans een eerste kans te geven om met de auto te rijden in Forza Motorsport 4, of het nu in de game is of op de weg.”

De nieuwe M5 wordt beschikbaar in het BMW M5 Fan Pack, die beschikbaar is vanaf de launch voor alle Forza Motorsport 4 eigenaren die het van de Xbox LIVE Marketplace downloaden.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14353

2 10184

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter