F20 met Performance pakket gezien

F20 met Performance pakket gezien

0 1862

Wie voor BMW kiest, kiest voor sportiviteit, dynamiek en innovatieve techniek. Dit kan bij BMW nog onderstreept worden door de accessoires uit de BMW Performance lijn.

Er komt nu een nieuwe BMW 1 Serie en uiteraard wordt ook voor dit niuwe model zo’n exclusieve Performance set ontworpen. Wij nemen aan dat er ook Performance parts als een luchtfilterset, Powerkit en uitlaatsysteem aan zit te komen. Dit is uiteraard niet te zien aan de foto’s. Alhoewel de uitsparing in de achterbumper breder is dan de pijp die er uit komt.

Op de foto’s is wel goed te zien dat het om een Performance aerodynamic kit gaat en niet om een M pakket. De lijnen zijn iets strakker en zo op het oog, ondanks de camouflage, ziet het er goed uit. Opvallend is de striping die over de auto loopt. Of dat in deze vorm terug komt moeten we maar afwachten.

Kortom, buiten het optionele M pakket ziet de Performance accessoire lijn er straks weer lekker stoer uit en bovendien zullen er daar straks een stuk minder van rondrijden. Dus exclusiviteit gewaarborgd.

 

Bron: 1addicts.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10206

2 17056

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter