Gelekt: F34 3 Serie Gran Turismo

Gelekt: F34 3 Serie Gran Turismo

0 2591

Helaas voor BMW is er een spionagefotograaf geweest die de nieuwe 3 Serie GT Gran Turismo nu al heeft gefotografeerd. Opvallend zijn de twee verschillende uitvoeringen die tijdens deze brochure opnames te zien zijn. BMW zal de 3 Serie GT in verschillende uitvoeringen op de markt brengen net als bij de 3 Serie Sedan en Touring.

Styling van de 3 Serie Gran Turismo

Dit nieuwe 3 Serie model zal de 3e variant worden in de line-up. De Coupé, Gran Coupé en Cabriolet zullen immers als 4 Serie door het leven gaan. Als we kijken naar de 5 Serie line-up dan zien we daar zijn grote broer waar het allemaal mee begon: de 5 Serie GT. Waar de 5 Serie GT nog een geheel op zich zelf staand modeldesign kreeg hebben ze het bij de 3 Serie wat voorzichtiger aangepakt. Het front is herkenbaar als 3 Serie maar de nieren en koplampen zijn gewijzigd. Bij de 3 Serie GT zal er meer verbinding zijn tussen de koplampen en de grille. Vanaf de A stijl zien we stijlloze ruiten en een schuin aflopende vijfde deur die net als de 5 Serie GT op twee manieren geopend kan worden. De 5 Serie GT heeft wel een heel eigen gezicht en staat ook duidelijk hoger op de poten dan de 5 Serie Sedan en Touring. Ook staat de 5 Serie GT op het onderstel van de BMW 7 Serie om extra interieurruimte en comfort te verkrijgen. Wij vermoeden dat de 3 Serie GT op het langere 3 Serie Touring onderstel staat of misschien zelfs het onderstel van de verlengde 3 Serie Li  Sedan heeft.

Deze 3 GT zal in real life een sportief én tegelijkertijd elegante ogende auto zijn door de ranke vormgeving. Let op: deze auto zit in een ander segment dan bijvoorbeeld de Audi A5 sportback. Die laatste zal namelijk concurrentie gaan krijgen van de 4 Serie GC.

De 3 Serie GT komt waarschijnlijk volgend jaar al op de markt en zal als optie kunnen worden uitgerust met Sport, Modern, en Luxury lines. Ook zal de GT met een M Sportpakket leverbaar worden zoals te zien op bovenstaande foto.

(Bronnen en foto’s: Autoweek.nl en f30post.com)

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10183
video

2 4428

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter