Laatste spionagefoto’s van de BMW 2 Serie Coupé

Laatste spionagefoto’s van de BMW 2 Serie Coupé

0 1634

Dit is de nieuwe BMW 2 Serie Coupé (F22) met nog maar zeer lichte camouflage. We zien een sportieve coepé die heel dicht in de buurt komt van de populaire E36 3-serie coupe. Dat bevalt ons wel. 

Van de week hadden we al de technische gegevens die gelekt waren via BMW Zuid Afrika. En hier komen de foto’s van het model dat nauwelijks nog camouflage heeft. De lijnen van de 2 Serie zijn heel sierlijk en gestrekt. Dit wordt vooral bewerkstelligd door de toegenomen lengte en een minder bolvormige passagiersruimte. Ook de ruiten staan schuiner waardoor ook de C-stijl mooier aansluit aan het kofferdeksel dan bij de E82.

3J5_5115-2823569479-O

Hij krijgt nog wel de L-vormige achterlichten mee. Deze zullen wel voorzien zijn van LED techniek. De grille lijkt agressiever te zijn vormgegeven. Wat wel opvalt is dat de koplampen niet doorlopen tot aan de grille zoals op de laatste modellen meer te zien is.

De productie zal volgende maand beginnen en hij zal midden januari op de Detroit Autoshow zijn debuut krijgen. Hopelijk hebben we dan al de eerste foto’s online gezet. Dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat die ergens opduiken, waarna BMW zelf heel snel zal volgen met het officiële persmateriaal.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10204

2 8174

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter