Laatste spionagefoto’s van de BMW M3 en M4

Laatste spionagefoto’s van de BMW M3 en M4

0 1591

Nog een weekje wachten en dan zullen er ongetwijfeld foto’s opduiken van de kant en klare BMW M3 en BMW M4 Coupé. We denken zelfs dit jaar nog. Dit zullen dus wel de laatste foto’s met (lichte) camouflage zijn. 

De BMW M4 Coupé op deze foto’s is in de prachtige kleur Sakhir Oranje metallic uitgevoerd terwijl de BMW M3 Sedan in het Silverstone metallic is. Er is al veel gezegd over het uiterlijk van de beide auto’s en ook de techniek is al uitgebreid behandeld. We willen hier niet in herhaling vallen, dus wacht geduldig de officiële persberichten af voor alle details.

P1016973

Wat we wel mooi op de foto’s zien is het instrumentenpaneel die speciaal voor de F80 en F82 gemaakt is. De toerenteller verraadt ook het toerenbereik van de nieuwe zes cilinder-motor. Het rode gebied begint bij 7.500 rpm en zeer kort daarna zal de toerenbegrenzer het mechaniek beschermen.

12 december

Beide auto’s zullen midden januari hun debuut krijgen op de  2014 Detroit auto show. De afleveringen zullen in de zomer beginnen. Donderdag 12 december denken wij dat ze officieel onthuld worden door BMW. Dus hou ons in de gaten.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 9668

2 8203

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter