Met BMWblog.nl naar de Ring…

Met BMWblog.nl naar de Ring…

0 2024

En dan hebben we het niet over Lord of the Rings of de Ring des Nibelungen van Wagner. Nee dan bedoelen we natuurlijk de Nürburgring, oftewel de Grüne Hölle van Nürburg!

Samen met Club Ringburg presenteert BMWblog.nl  op 29 en 30 oktober 2011 een uniek arrangement waarbij je met je eigen BMW vrij op Nordschleife mag rijden.. Het mooie aan dit programma is dat er op deze data waarschijnlijk helemaal geen ‘Touristen-Fahrten’ zijn!

Het tweedaagse arrangement kost €695,00 en omvat een welkomstlunch met briefing in de burcht (op circa 3 uur rijden van Utrecht), begeleiding door ervaren RSZ-instructeurs, rijden op de Nordschleife en een onvergetelijke rit door de Eifel met afsluitend een dito diner inclusief proeverij van regionale top wijnen. De prijs geldt per persoon en is inclusief overnachting, diner/wijnarrangement plus ontbijt in de burcht.

Info & Contact

Voor meer informatie of als je aan dit programma wil deelnemen, stuur dan een mailtje naar info@bmwblog.nl en wij zorgen er voor dat er contact met je wordt opgenomen.

LET OP:  er is plaats voor maximaal 10 deelnemers…

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter