MINI sponsor van de Dutch Design Week

MINI sponsor van de Dutch Design Week

0 1711

MINI is sponsor van de Dutch Design Week: het internationaal erkende jaarlijkse designfestival dat tot 30 oktober 2011 plaatsvindt op verschillende locaties in Eindhoven.

Het festival staat bekend om innovaties van nieuwe talenten, gevestigde ontwerpers en gerenommeerde bureaus. Voor MINI zijn de ongeëvenaarde ideeën en eigenzinnige werken de perfecte mix met het jonge automerk. MINI

Young Designer Award

Voorafgaand het festival worden jaarlijks de belangrijkste Nederlandse designprijzen uitgereikt. De Young Designer Award die vanaf nu de ‘MINI Young Designer Award’ zal heten is afgelopen zaterdag overhandigd aan het jonge Eindhovense talent Bart Hess. Dit jonge supertalent wordt ook al door de Internationale ontwerp en modewereld opgemerkt, niet de minste namen als het magazine Vogue en Lady Gaga zijn enthousiast over zijn werk. Bart ontving naast een geldprijs ook een MINI Cooper 10 years die hij het komende jaar in zijn bezit heeft. MINI is trots dat de eerste ‘MINI Young Designer Award’ naar een dergelijk talentvolle ontwerper gaat die opvalt door zijn ‘edgy’ ontwerpen.

Designrides

MINI verzorgt daarnaast in samenwerking met Stadvis creatie & concept de Design Rides: vijfentwintig MINI Countrymans met op het dak speciaal voor de week ontworpen designobjecten. MINI vervoert bezoekers gratis vanaf vijf vertrekpunten in Eindhoven op comfortabele wijze van en naar alle locaties van het evenement.

 

Bron: MINI Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter