Nobel prijs winnaars in de BMW 7 Serie

Nobel prijs winnaars in de BMW 7 Serie

0 1623

Sinds 1901 word de Nobelprijs uitgereikt aan mensen vanuit de hele wereld die uitstekende prestaties hebben geleverd op het gebied van  natuurkunde, scheikunde, geneeskunde, literatuur en werkzaamheden voor de vrede.

De centrale bank van Zweden deelt al sinds 1969 een aanvullende prijs uit bij de ceremonie in Stockholm: de Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel. Op de uitreikingsceremonie op 10 december, die plaats vindt in de Stockholm Concert Hall, zal zijne Koninklijke Hoogheid de Koning van Zweden elke winnaar een diploma en medaille uitreiken. Het geheel zal afgesloten worden door een banket op het stadhuis van Stockholm.

Nu zul je denken. Wat heeft dat met BMW te maken? De winnaars zullen samen met hun familieleden tijdens hun verblijf rondgereden door twaalf zwarte 7 Serie’s met lange wielbasis. Freys Hyrverk is het limousine bedrijf dat al sinds 1901 het vervoer verzorgt voor de Nobel Foundation.  De BMW 7 Serie is natuurlijk het ultieme luxe paradepaard om in rondgereden te worden door een chauffeur. Wij vermoeden zelfs dat er Nobel Prijs winnaars zijn die zullen vragen of ze zelf even een stukje mogen rijden.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10185

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter