Officieel: BMW M Performance Parts voor de 4 Serie

Officieel: BMW M Performance Parts voor de 4 Serie

0 1733

Iemand die z’n auto naar een tuner brengt krijgt, naast meer vermogen, vaak ook een neerslachtig hoofdschudden van de autofabrikant. Vooral als het om garantievoorwaarden gaat. Wie dit wil voorkomen kan bij BMW al enige tijd terecht bij de originele tuning van BMW M Performance.

Op de komende IAA in Frankfurt toont BMW de laatste update van deze M Performance lijn. En dan met nadruk krijgt de nieuwe BMW 4 Serie een metamorfose. Verschillende aerodynamische componenten fraaien het uiterlijk op. De BMW M Performance onderdelen op de nieuwe BMW 4 Serie bestaan aan de voorzijde uit splitters onder aan de bumper van carbon met een spoilerlip in het midden en zwarte nieren. Aan de zijkant vallen de gedeeltelijk zwarte dorpellijsten met M Performance schrift op. Ook de spiegelkappen zijn in ook in carbon uitgevoerd.

P90127262

Performance

Belangrijker dan het uiterlijke vertoon zijn de prestaties. Er worden Power Kits aangeboden voor de 420d, 430d en 435i. Het vermogen begint dan bij 200 pk en gaat dan over 285 pk naar zelfs 340 pk voor de laatste. Alles zonder de emissies en het verbruik uit het oog te verliezen. Voor meer tractie bij het uitkomen van snelle bochten wordt er zelfs een sperdifferentieel aangeboden.

P90127266

Onderstel

Uiteraard wordt ook het onderstel niet vergeten. Een sportonderstel en 20″ grote velgen maken het geheel af. Grotere remmen in rood, geel of oranje behoren tot de mogelijkheden en een sportuitlaat moet ervoor zorgen dat het geluid van de auto bij de prestaties past zonder te overheersen . Ook aan de binnen zijde zijn tal van aanpassingen mogelijk waaronder een sportstuur met shiftlights en een race display.

De BMW M Performance delen voor de BMW 4 Serie zijn vanaf begin volgend jaar leverbaar.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter