Ook de BMW M5 profiteert van de update’s

Ook de BMW M5 profiteert van de update’s

0 1303

De nieuwe generatie BMW M5: de High-performance sedan van BMW M GmbH wordt deze zomer geïntroduceerd met nieuwe opvallende designkarakteristieken en optioneel een Competition Package voor nog indrukwekkendere prestaties. Daarnaast is de vernieuwde BMW M5 leverbaar met uitgebreide BMW Individual en BMW ConnectedDrive opties.

De BMW M5 wordt aangedreven door een 4.4- liter V8 motor met M TwinPower Turbo technologie en heeft een maximum vermogen van 412 kW/560 pk . In combinatie met de zeventraps M transmissie met dubbele koppeling, het Active M Differentieel en een model-specifiek onderstel dat nauwkeurig is afgestemd op uitzonderlijke prestaties met race know-how. Een bijzonder opvallende vernieuwing in het uiterlijk van de BMW M5 zijn de M “nieren” , die nu beschikken over de modelaanduiding en waarvan de lamellen overeenkomen met het dubbelspaak design van de M  lichtmetalen wielen. Het kenmerkende M gevoel wordt ook overgebracht door het lederen M stuur, wiens nieuwe ontwerp ook de visuele aanwijzingen van de dubbel-spaaks wielen overneemt.

P90121878

Vanaf juli zal BMW Individual een scala van nieuwe buitenkleuren voor de vernieuwde BMW M5 (Pure Metal Silver, Pyriet Brown Metallic, Frozen Blue metallic en verdere BMW Individual matte lak afwerkingen) aan gaan bieden. Net als exclusieve lederen tinten (Cashmere Beige en nootmuskaat) in het interieur.

 Competition Package

Voor een verdere boost in de prestaties komt nu ook het Competition Package. Het Competition Package is speciaal ontwikkeld om de sportieve eigenschappen van de BMW M5 te stimuleren. Met het Competition Package, wordt het vermogen van de hoogtoerige V8-motor met M TwinPower Turbo technologie verhoogd met 11 kW tot 423 kW/575 pk . De M carbon keramische remmen worden echter niet standaard in dit pakket geleverd. Hiervoor zal er echt een vinkje bij moeten op de optielijst.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 3480

2 4301

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter