Rolls-Royce eindelijk in Nederland vertegenwoordigd

Rolls-Royce eindelijk in Nederland vertegenwoordigd

0 1734

Het contract voor de verkoop en service tussen Rolls-Royce en Cito Motors werd een klein jaar geleden al getekend, maar de officiële opening van het pand aan de Huizingalaan in Eindhoven was nog niet gebeurd.

Speciaal voor de opening van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven was Jolyon Nash, Sales en Marketing Director Rolls-Royce Motor Cars en lid van de Raad van Bestuur naar Nederland overgekomen. Hij openende, tezamen met de familie Van Laarhoven, het compleet gerenoveerde dealerbedrijf, dat nu aan de hoge eisen van de prestigieuze autofabrikant voldoet.

cito-motors-eindhoven-verwelkomt-rolls-royce-

Relatie met BMW

Cito Motors werd aangesteld als officieel verkoop- en servicepunt voor Nederland, nadat de vorige vertegenwoordiger failliet ging. Het bedrijf Van Laarhoven, waar Cito Motors onder valt, heeft zijn oorsprong in 1929 en verkocht in de beginjaren de merken Riley en Wolsley. Precies 55 jaar geleden kwam daar Mini bij, om daarna nooit meer weg te gaan. Datzelfde geldt voor Jaguar en Land Rover, waarvan de onderneming respectievelijk 45 en 40 jaar het dealerschap in handen heeft. Exact 31 jaar terug werd BMW aan het portfolio toegevoegd, gevolgd door Aston Martin in 1993. Bij het bedrijf werken 300 personen. De goede relatie met het BMW-concern zorgde ervoor dat Cito Motors vrij snel werd aangesteld als officieel vertegenwoordiger van Rolls-Royce in Nederland.

Bron: Autovisie

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter