Rolls-Royce komt handen tekort door Ghost LCI (spyshots)

Rolls-Royce komt handen tekort door Ghost LCI (spyshots)

2 1678

Het gaat zo goed met de verkopen van Rolls-Royce dat er extra handen nodig zijn om aan de grote vraag te voldoen. Nog nooit verkocht het merk meer auto’s dan in de afgelopen drie jaar. 

Het ziet er naar uit dat Rolls-Royce ook dit jaar weer een verkooprecord gaat halen, zeker nu de Wraith op korte termijn op de weg zal verschijnen. Hierdoor zal de productiefaciliteit in het Engelse Goodwood ook flink worden uitgebreid. En bij een hogere productie heb je ook meer mensen nodig. Daar zijn ze nu naarstig naar op zoek.

m1nyj5fb28sn

Daar komt nog bij dat de Rolls-Royce Ghost binnenkort een lichte facelift gaat krijgen. De auto is al betrapt door enkele spionagefotografen. Op de foto’s zien we een plastic unit die op de carrosserie ligt, en onbetwist wat uiterlijke aanpassingen verbergt. Het plastic paneel onder de koplamp is dikker dan voorheen en de ruimte tussen de grille en de koplamp is iets groter geworden. Verder lijkt het erop dat de indeling van de lichtunit zelf ook wordt gewijzigd. De luchtinlaat onder de bumper lijkt iets slanker en ook de zijspiegels krijgen een ander ontwerp.

m1nyj5fb8osk

In totaal is Rolls-Royce op zoek naar zo’n 100 werknemers. Ongeveer de helft daarvan zal terechtkomen in de PR-, Marketing- en Sales-afdelingen. De andere helft wordt uitgesmeerd over de productiefaciliteit zelf. Rolls-Royce zegt dat er voor het merk een nieuwe fase is aangebroken: “We starten een nieuw hoofdstuk en kijken met vertrouwen uit naar een zonnige toekomst.” De Wraith doet in ieder geval al aardig z’n best, Rolls heeft al meer orders voor de grote coupé binnen gekregen dan verwacht. Zo waren de eerste 15 voor Saudi-Arabië bestemde Wraiths al verkocht vóór de auto officieel was onthuld.

m1nyj5fb49sm

Bron: Autoweek

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10181

2 8151

2 COMMENTAAR

  1. Net als bij de facelift 5 serie gaat het fout bij de koplampen. Van de oude ghost veel mooier!!

  2. Onzin, daar valt nu nog helemaal NIETS over te zeggen. Dat is het namelijk het doel van camouflage..

Laat een reactie achter