Skigondel met BMW Individual interieur

Skigondel met BMW Individual interieur

0 2848

De kabelbaanfabrikant Leitner en BMW Individual hebben samen waarschijnlijk de meest luxe skigondel ooit gemaakt. Of hier een markt voor is?

Voor vele wintersportliefhebbers is een ritje met een kabelbaan een oncomfortabele koude ervaring. Zittend op harde bankjes en kijkend tegen kaal plaatstaal is het niet bepaald een inspirerende omgeving. Het kan ook anders. dat laat kabelbaanfabrikant Leitner uit Oostenrijk zien. Samen met BMW Individual een hele bijzondere en comfortabele skigondel gebouwd.

De Gondel bedt plaats aan twee personen die zich wanen op de achterbank van een BMW 7 Serie. De bank is bekleed met het mooiste leer inclusief verwarming en massagefunktie. Het multimediasysteem zorgt voor het entertainment en zit mooi ingebouwd in het, ook met leer beklede, “dashboard”. Via de iDrive controler in de middenarmsteun zijn alle menu’s te bedienen. Verder is de luxecabine voorzien van een champagnefles en glazenhouder en is zelfs de hemel bekleed met alcantara. Dit moet toch een luxe gevoel geven aan de skiërs.

De skigondel gaat nog deze winter dienst doen in het Hochzillertal in Tirol. Een ritje zal echter niet goedkoop worden. Er worden drie pakketten aangeboden. Voor €50,- worden twee personen met de Leitner-BMW gondel naar de bergtop gebracht en ontvangen worden door een portier met champagne. Wil je ook gebruik maken van twee skipassen voor één dag, een ontbijtbrunch en een gereserveerd waterbed op de zonnelounge kost dat €150,-. Wie echter liever een lunch met wijn in plaats van ontbijt heeft zal €190,- neer moeten leggen.

Bron: Auto, Motor und Sport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter