Sterling BMW 760Li by Robbe & Berking (video)

Sterling BMW 760Li by Robbe & Berking (video)

0 2621

BMW Individual komt met de 760Li by Robbe & Berking. Dat maakt hem hgelijk de duurste BMW 7 Serie ooit. Wel éénmalig gebouwd, dus niet te koop. 

Deze exclusieve uitvoering is tot stand gekomen in samenwerking met de exclusieve zilverfabrikant Robbe & Berking. Het resultaat is een BMW 7 Serie die is volgehangen met handgemaakte zilveren elementen, die met de hand gemaakt zijn door de vakmensen van Robbe & Berking. De grille, type- en motoraanduiding, de strip op de achterklep en de uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in zilver. Het BMW embleem is met de hand gemaakt van onder andere emaillen. Op de B-stijl is een Robbe & Berking-logo te vinden.

Exclusief-in-stijl-met-BMW-Individual-760Li-Sterling-52679f371b63d

In het interieur zien we de bekende afwerking met hoge kwaliteit Merino-leder en een hemel van Alcantara. Maar ook hier komt het nodige zilver terug. Gehamerd zilver zelfs, waardoor de ssierlijsten extra reliëf krijgen. Zeer bijzonder om te zien. Twee bekers en een kannetje van Robbe & Berking maken het plaatje compleet.

Wat in 1990 begon met de creatie van gepersonaliseerde voertuigen voor Karl Lagerfeld, José Carreras en verscheidene koninklijke families, is sindsdien uitgegroeid tot een exclusief BMW Individual-label voor het grote publiek. Althans, het publiek dat in de markt is voor de luxemodellen zoals een 5 Serie (GT), X5 of 7 Serie.

Exclusief-in-stijl-met-BMW-Individual-760Li-Sterling-52679f422d078

Robbe & Berking is opgericht in 1874. Hun normale werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van chique keukengerei en het decoreren van huizeninterieurs en luxe maritieme jachten. Voornamelijk met zilver als materiaal.

Bron: BMW Individual

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10138

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter