Uitgebreid interview Adrian van Hooydonk over BMW design

Uitgebreid interview Adrian van Hooydonk over BMW design

1 1950

Op de recente Detroit NAIAS Auto Show heeft de editor van bmwblog.com Shawn Molnar een interview met Adrian van Hooydonk, design directeur bij BMW Group. We hebben al eerder een verkorte versie laten zien. Dit is het complete interview.

Van Hooydonk is een bekende ontwerper, niet alleen in de BMW en de automotive wereld, maar ook met industriele ontwerpen. Zijn werk is zeer gewaardeerd en gerespecteerd. De afgelopen jaren zijn er meer interviews met Adrian geweest en ze waren allemaal even boeiend en inspirerend. Dit keer is hem gevraagd eens rustig te gaan zitten en uitgebreid zijn verhaal te doen over auto design.

Onder de vele onderwerpen wordt ook besproken hoe Adrian het proces van auto ontwerpen begeleid en hoe men bij een bepaald ontwerp komt. Ook het BMW sub merk i komt aan bod en wat is nu de definitie van een supercar.

Bron: bmwblog.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10205

1 13569

1 COMMENTAAR

  1. Goedemiddag meneer van Hooydonk,
    Ik hoop dat u deze mail onder ogen krijgt.
    Mijn man heeft een auto ontworpen en gemaakt in Egypte. Ik heb deze nu gezien en begrijp waarom de mensen nu zo enthousiast zijn als zij de auto zien. Het is een auto met een gezicht. De mensen gaan lachen als ze hem zien en vragen dan in één adem waar zij deze auto kunnen kopen, wat voor merk het is en wat hij kost. De teleurstelling is altijd groot als zij horen dat hij niet te koop is. Misschien is het mogelijk dat u eens kijkt naar de auto om te zien of het iets is. Of misschien dat mijn man andere ideeën kan laten zien.
    Ik hoop dat u mij niet brutaal vindt omdat ik op deze manier u benader, maar ik wist geen andere manier.
    Met vriendelijke groet,
    Marianne ’t Hoen/Sharaf Attia Mohamed Abdelaziz

Laat een reactie achter