Video van de BMW 7 Serie LCI

Video van de BMW 7 Serie LCI

Met een nieuwe video laat BMW TV de nieuwe 7 Serie in alle details zien. Dit zijn ook de eerste beelden van het nieuwe Multifunctionele Instrumentendisplay in werking.

Dit Multifunctionele Instrumentendisplay, die ook als optie leverbaar gaat worden in de LCI van de 5 Serie, past zich aan aan de ingeschakelde ECO PRO modus. Er zijn geen echte wijzerplaten meer aanwezig maar de weergaven van snelheid en toerental worden aangegeven d.m.v. een display. Uiteraard is het display aan te passen aan alle gevraagde informatie. Alleen de zilveren omrandingen van de vier wijzers zijn ”echt”.

Ook komt het vernieuwde BMW Professional navigatiesysteem in beeld. Door een snellere processor werkt dit syteem nog sneller en is er ook een 3D weergave mogelijk. Ook de rest van het iDrive systeem heeft een update gehad. Het display is overzichtelijker en het contrast is verbeterd voor een betere afleesbaarheid. In de video zijn ook de LED koplampen en het nieuwe entertainmentsysteem met platte beeldschermen voor de achterpassagiers goed te zien.

Op dit moment is er geen directe concurrent voor de BMW 7 Serie LCI verkrijgbaar. Het duurt nog even voordat de andere topmerken hun vlaggeschip hebben vernieuwd.

Bron: BMW TV

http://www.youtube.com/watch?v=ACRlY4w-5i8

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10201

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter