Wiesmann evenement: rijderstraining op het circuit van Spa-Francorchamps

Wiesmann evenement: rijderstraining op het circuit van Spa-Francorchamps

1 1465

Enthousiaste deelnemers en een altijd ontspannen sfeer tijdens het Wiesmann evenement om te bevestigen dat “spa” nooit saai zal zijn.

Maar let op: het Formule 1 circuit van Spa-Francorchamps is zeker niet voor zwakke zenuwen! Geen wonder dat de kronkelende route met hoogteverschillen van ongeveer 100 meter de liefdevolle en respectvolle klinkende bijnaam “Ardennen rollercoaster” heeft. Hoogtepunten van het bijna 7 km lange circuit zijn vooral de beroemde bocht “Eau Rouge” en de haarspeldbocht “La Source”. Wie in de rijders training van Wiesmann voor de tribunes met plaats voor 80.000 toeschouwers zijn rondjes draait, begrijpt de hoge eisen die het circuit van de coureurs verlangt. Maar kan ook het plezier van een echte Formule 1-race beleven.

Van 24 t/m 26 april 2012 organiseert Wiesmann een rijtraining op dit beruchte circuit. Ervaren instructeurs zullen helpen omgaan met de rijtechnische uitdagingen. In speciale onderdelen, kun je de rijeigenschappen leren te beheersen, de rijstijl verbeteren en laten analyseren. Hierna is er de mogelijkheid om “vrij” te rijden over het circuit in de Ardennen.

Deze rijtraining kost € 2.085,- voor één rijder. Als er een bijrijder meegaat is de totaalprijs € 2.495,-. Voor dit bedrag krijg je twee overnachtingen in het Radisson Hotel met een uitgebreid ontbijt. Uiteraard zitten de lunches en het avondeten ook bij de prijs inbegrepen. Reserveer je plaatsen voor deze training. Je aanmelding moet voor 31 Maart 2012 binnen zijn en het aantal deelnemers is beperkt tot 13 Wiesmann sportauto’s.

Bron: Wiesmann.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter