BimmerFest ’13 vindt plaats op 30 juni in Venlo

BimmerFest ’13 vindt plaats op 30 juni in Venlo

0 2049

Iedereen kent wellicht het BimmerFest dat ieder jaar in de Verenigde Staten plaats vindt. Een grote happening met demonstraties, tuning en lifestyle waar veel BMW rijders op af komen. Dit jaar wordt er voor het eerst ook in Nederland een BimmerFest georganiseerd.

Screen Shot 2013-05-23 at 10.19.35 PM

BimmerFest 2013 programma

Van originele BMW Classics en youngtimers tot de spectaculairste BMW M modellen: alle belangrijke BMW’s zullen op dit familie evenement aanwezig zijn. Een echt BMW Fest dus met flink wat aandacht voor auto-lifestyle, (hobbymatig) circuit rijden, after-market accessoires maar vooral veel BMW liefhebberij!

Door de combinatie van een unieke en interactieve locatie, onderscheidt BimmerFest zich van de bestaande BMW meetings die Nederland rijk is. Bewust heeft de organisatie van GT-Events  er voor gekozen voor een locatie in de regio Venlo, om zo ook voor de Duitse- en Belgische BMW rijders goed bereikbaar te zijn. Of de bezoekers nu zelf meedoen of genieten van alle sportieve modellen die hier te vinden zijn; voor iedere BMW-liefhebber is er die dag voldoende te beleven.

Het dagprogramma bestaat uit:
– Eibach Handling Course
– Wet Track Experience
– International Alpina Treffen
– AngelWax Concours d’Elegance
– ///M Area

Tickets

Entreetickets zijn in de voorverkoop vanaf €10 te bestellen.
Bekijk de website voor meer informatie: www.BimmerFest.eu

Wij mogen een aantal kaarten weggegeven! Ben jij een echte BMW liefhebber én wil je graag bij het eerste Nederlandse BimmerFest aanwezig zijn, reageer dan snel en stuur een mail naar info@BMWblog.nl

Screen Shot 2013-05-23 at 10.19.07 PM

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter