BMW M Performance onderdelen voor de BMW 4 Serie

BMW M Performance onderdelen voor de BMW 4 Serie

0 2981

Voor wie straks een gewone BMW 4 Serie niet genoeg is, kan zijn auto uitrusten met de accessoires van BMW M Performance om hem nog sportiever op de weg te zetten. De eerste beelden van de F32 met M Performance onderdelen zijn er nu.

Zoals altijd worden de BMW M Performance delen getoond op een witte auto. Dit kan natuurlijk op elke kleur die je maar wilt. BMW doet dit zodat details als het carbon in de spoilers dan mooier naar buiten komt. De BMW M Performance onderdelen op de nieuwe BMW 4 Serie bestaan aan de voorzijde uit splitters onder aan de bumper van carbon met een spoilerlip in het midden en zwarte nieren. Aan de zijkant vallen de gedeeltelijk zwarte dorpellijsten op en de striping. Ook de spiegelkappen zijn in ook in carbon uitgevoerd.

2014-BMW-4er-F32-M-Performance-Zubehoer-01-655x433

Mooie diepe sound

De airbreathers in de voorschermen zijn zwart gespoten en de auto staat op donkerere 20″ M Performance velgen. Aan de achterzijde zien we een carbon kofferspoiler en een compleet andere achterbumper met een flinke diffusor. Het M performance uitlaatsysteem zorgt voor de toepasselijke diepe sound.

Aan de binnenzijde is ook veel carbon verwerkt samen met alcantara bekleding op het stuurwiel en de dashboardlijst rechts. Hierop staat ook M Performance geborduurd. Het sportstuur is uitgerust met shiftlights en een display waarop allerlei informatie is op te vragen.

2014-BMW-4er-F32-M-Performance-Zubehoer-03-655x433

+33 pk

Voor de BMW 435i komt er een M Performance powerkit die 33 pk extra moet geven. En eindelijk gaat BMW voor de 4 Serie een sperdifferentieel aanbieden. Deze heeft een maximale sperwerking van 30%. Dit geeft de auto aanzienlijk meer grip in hard genomen bochten. Als deze veel verkocht wordt zal hij ook op andere modellen worden aangeboden. Ook een upgrade voor het remsysteem en een aangepast onderstel (10 mm lager) zijn mogelijk.

De BMW M Performance onderdelen voor de nieuwe BMW 4 Serie zullen vanaf november 2013 leverbaar zijn.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter