BMW M Performance Parts ontwikkelingsvideo

BMW M Performance Parts ontwikkelingsvideo

0 2544

De BMW M performance parts voor de BMW 1 Serie, nieuwe 3 Serie en de huidige 5 Serie zijn binnenkort leverbaar voor iedereen die zijn auto een extra sportief wil maken. Maar hoe komen die delen tot stand?

Op Genève staat al de nieuwe BMW 125i uitgerust met een BMW M Performance Parts pakket. In deze video wordt uitgelegd door het design team hoe ze bepaalde onderdelen van de BMW M Performance Parts ontwikkeld hebben. Ook laten ze een aantal mogelijke opties op de nieuwe BMW 3 Serie zien. BMW M Performance Parts kun je zien als originele BMW tuning onderdelen, waarbij de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Ook motortuning behoort tot de mogelijkheden. Bij after-market tuning vervalt altijd de fabrieksgarantie op het grootste deel van de auto, zoals motor, bak, onderstel en dergelijke.

In de video is ook te zien hoe de BMW M Performance Parts getest worden in diverse opstellingen. Uiteraard bevat het BMW M Performance Parts programma meer dan alleen de getoonde onderdelen. Sportremmen en een sportief aangepast onderstel behoren tot de mogelijkheden.

Bron: bimmertoday.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter