BMW op de IAA Frankfürt

BMW op de IAA Frankfürt

Frankfurt i8

Twee primeurs zijn al afgelopen vrijdag bekend gemaakt en al uitgebreid op deze Blog besproken: de BMW i3 Concept en de BMW i8 Concept. Maar buiten deze bijzondere elektrisch aangedreven BMW en de spannende hybride is er veel meer van ons merk te zien op deze belangrijke Duitse autoshow.

Op 15 september zullen de deuren in Frankfürt opengaan en zal hal 11 volledig gevuld zijn met produkten van de BMW Group. Er zal net als in 2009 een aantal auto’s rijdend te bewonderen zijn, zoals natuurlijk de langverwachte nieuwe BMW 1 Serie. Twee dagen voordat de auto bij de dealer staat krijgt hij op deze beurs zijn publieksintroductie met de Urban en Sport Line.

Een andere wereldpremiere is natuurlijk op de afdeling van BMW M GmbH te zien: de BMW M5.

Een auto in hetzelfde snelle straatje is de BMW ALPINA B6 Biturbo Cabriolet F12. Deze zal in een andere hal bij ALPINA te zien zijn. De techniek van deze prachtmachine is grotendeels gebaseerd op de ALPINA B5 Biturbo op basis van de F10 5 Serie.

Ook bij MINI en Rolls Royce zullen nieuwe modellen te zien zijn. Want voor het eerst zal na twee jaar na de Concept MINI Coupé de serie versie van deze auto te zien zijn. En ook twee jaar na de introduktie van het instapmodel de Ghost zal bij Rolls Royce  de Europese premiere plaatsvinden van de Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase met verlengde wielbasis.

Dus ook in 2011 is er op de IAA weer genoeg te zien voor BMW, MINI en Rolls Royce liefhebbers.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14369

2 10202

1 COMMENTAAR

  1. BMW mag wel kaartjes voor de beurs gaan uitdelen via dealers.. My god een complete beurshal afhuren voor een autoshow.. moeten wat mensen op af komen toch?

Laat een reactie achter