De nieuwe BMW 3 Serie zaterdag 11 februari bij de dealer

De nieuwe BMW 3 Serie zaterdag 11 februari bij de dealer

3 2161

Op de voorkant van de folder staat trots: de lat opnieuw hoger gelegd. Dit schept verwachtingen voor de nieuwe BMW 3 Serie. Wij hebben de auto al gezien en het uiterlijk maakt dit al waar.

Vanaf aanstaande zaterdag 11 februari kan iedereen de auto bij zijn plaatselijke BMW dealer gaan bewonderen. Dan vindt namelijk de officiële introduktie plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen naar deze nieuwe best-seller van BMW.

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan zet de designtraditie van BMW met zijn vele karakteristieke designelementen consequent voort: het sportief-elegante exterieur laat meteen bij de eerste kennismaking een esthetische en dynamische indruk achter. Aangeboren sportiviteit, exclusieve elegantie of modern design tot in het detail. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan verschijnt voor het eerst in de BMW Lines Sport, Luxury en Modern.

De combinatie van TwinPower Turbo technologie en 8-traps automatische transmissie is de meest dynamische en comfortabele manier om te besparen. De nieuwste Steptronic transmissie van BMW schakelt namelijk bijzonder soepel en reduceert met het toerental ook aanzienlijk het verbruik en de CO2emissie. De 8-traps automatische transmissie is tot en met 31 maart in combinatie met de viercilinder benzine- en dieselmotoren in de 3 Serie sedan zonder meerprijs leverbaar als Innovation Edition.
In combinatie met automatische transmissie voldoet de nieuwe BMW 3 Serie, ook met benzine motor, standaard aan de normen voor 20% bijtelling. De BMW 316d en 320d EfficientDynamics Edition deden dat al maar de BMW 320i alleen i.c.m. de optionele automatische transmissie. Nu kunt u als zakelijke rijder dus ook zonder meerprijs profiteren van een gunstigere bijtelling.

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10183
video

2 4428

3 COMMENTAAR

Laat een reactie achter