MINI Coupé – Prepare for launch. Hold On

MINI Coupé – Prepare for launch. Hold On

0 2112

MINI U.S.A. heeft letterlijk een nieuwe reclame campagne voor de Coupé gelanceerd. Midden in New York City, in het Meatpacking district, hebben ze een rakket geplaats van ongeveer 30 m hoog waar een MINI Coupé aan is bevestigd.

Deze “space shuttle” is te bewonderen van 27 oktober tot en met 1 november 2011. Het spectakel werd geïntroduceerd door vier astronauten . Deze vier staan er de gehele periode en zullen de voorbijgangers groeten en delen MINI gemerkte “space” ijsjes, Coupé “Prepare for Launch” buttons en algemene informatie over de auto uit. Hij staat bij de 14th Street en 9th Avenue midden in New York. De hoofdkreet voor de MINI Coupé is “Hold On” wat een inspiratie is voor de New York City activiteiten en wat past bij de prestaties van de auto.

“What better way to launch the fastest MINI yet than attach it to a rocket, in the greatest city during one of MINI’s favorite holidays,” zegt Tom Salkowsky, Manager – MINI USA Marketing. “The all-new MINI Coupe is all about performance that forces you to Hold On!”

Bron: miniusanews.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter