Nieuwe video van de BMW 4 Serie

Nieuwe video van de BMW 4 Serie

0 1688

Voordat de nieuwe BMW 4 Serie (F32) op de markt verschijnt zijn er nog uitvoerige tests nodig. Deze nieuwe video laat de auto zijn in Scandinavië tijdens koude tests.

Op deze video is op een aantal momenten mooi de daklijn van de Coupé te zien. Hij heeft wel veel weg van die van de huidige 3 Serie Coupé E92. Vlak na de introduktie in 2013 van de Coupé is het de tijd voor de BMW 4 Serie Cabrio (F33). Deze verwachten wij in het voorjaar van 2014 net op tijd voor de zomer. Ook deze nieuwe Cabrio zal over een inklapbare hardtop beschikken.

Technisch komt de nieuwe F32 sterk overeen met de BMW 3 Serie (F30). Veel vier-cilinder Twin Scroll Turbo motoren. Alleen de sterkste diesel en benzine uitvoeringen beschikken nog over een zes-cilinder. Ook het vierwielaandrijvingssysteem xDrive komt beschikbaar in de Coupé. Er is uiteraard keuze uit een handgeschakelde bak met 6 versnellingen of een achttraps automaat. Een bak met dubbele koppeling is voorlopig alleen voor de M3 Coupé (F82) en de M3 Cabrio (F83) beschikbaar.

Bron: bimmertoday.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10204

2 8174

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter