Open BMW 4 Serie Cabrio gespot

Open BMW 4 Serie Cabrio gespot

4 2145

De lente is begonnen dus waarom zouden de BMW testrijders daar niet van mogen genieten? Nou omdat wij dan interieurfoto’s van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio in handen krijgen.

Goed te zien zijn de (te) grote hoofdsteunen achterin.  Of dit nu mooi is bij geopende kap vragen wij ons af, maar alles voor de veiligheid van de passagiers. Deze hebben sowieso meer ruimte achterin doordat de wielbasis van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio (F33) een stuk groter is.  De buitenmaten komen aardig overeen met de vorige E93 maar de overhangen voor en achter zijn net als bij de F30 een stuk korter. Dit is eigenlijk ook beter voor de gewichtsverdeling over de voor en achteras bij geopend dak. De inklapbare hard-top ligt nu meer op de achteras dan er achter.

In het interieur komt sterk overeen met de BMW 3 Serie Sedan. Alleen de binnenspiegel heeft een iets andere vorm. Ook valt ons op dat deze testauto andere stoelen heeft dan het prototype die we laatst gezien hebben. Deze lijken veel minder sportief/groot. Dus BMW is nog aan het kijken wat de beste optie is of er wordt een keuze aangeboden tussen verschillende stoelen. De gordels zitten in de rugleuning verwerkt zoals bij de 6 Serie en niet in de achterste panelen met een aarijkarm zoals bij de E93.

Verder is de auto nog hevig gecamoufleerd. Dus er is nog niet veel van te maken. Verwacht echter dat de auto ondanks de (eventuele) naamswijziging toch gebaseerd is op de huidige 3 Serie met een wat sportievere lijnvoering. We denken dat de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio in het voorjaar van 2014 wordt gepresenteerd aan de pers.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10202

2 8172

4 COMMENTAAR

  1. Overhangen korter net zoals bij de F30? Dacht het niet: overhangen zinn zowel voor als achter toegenomen t.o.v. De E90. De overhangen van deze f33 zullen dus ook zijn toegenomen, helaas helaas, tov de e93!

  2. De nieuwe 4 serie cabrio lijkt wel wat kleiner op de foto dan de 3 serie cabrio … vreemd?

  3. why are these testdrivers always blurred? I mean, it’s not like BMW doesn’t know who their testdrivers are.

    What’s so secret about them?

  4. @MParallel: privacy, maybe they negotiated this with the photographer and besides: they doesn’t matter, it’s all about the car.

Laat een reactie achter