Prijzen BMW 4 Serie Cabrio bekend

Prijzen BMW 4 Serie Cabrio bekend

0 2380

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is de vijfde generatie van BMW’s middelgrote premiumcabriolet. Dankzij de efficiënte motoren met lage CO2-uitstoot zijn de prijzen van BMW 4 Serie Cabrio gelijk aan, of zelfs lager dan zijn voorganger, de BMW 3 Serie Cabrio. Begin zomer 2014 maken de nieuwe BMW 428i Cabrio vanaf € 58.000, de BMW 435i Cabrio vanaf € 69.000 en de BMW 420d Cabrio vanaf € 57.500 hun opwachting bij de Nederlandse BMW dealer. Later dat jaar volgen de BMW 420i Cabrio, de BMW 430d Cabrio en de BMW 435d xDrive Cabrio.

Met de Sport, Modern en Luxury Lines én het M Sport pakket kunnen designkenmerken en materiaalkeuze naar wens worden bepaald. De BMW 4 Serie Cabrio is voorzien van een driedelige, inklapbare hardtop welke voorzien is van een geluidsabsorberende hemelbekleding. De dynamische coupé transformeert binnen 20 seconden en tot een snelheid van 18 km/h in een elegante cabriolet. Tijdens open rijden houdt de climate control automatisch rekening met de buitentemperatuur om het voor de inzittenden zo behaaglijk mogelijk te maken. De stoelen met geïntegreerde veiligheidsgordels zijn bovendien voor het eerst leverbaar met Air Collar nekverwarming.

P90136279

Load Assist

De inhoud van de bagageruimte is riant in deze klasse. Met de kap gesloten is er 370 liter voorhanden. Zelfs als het dak in de bagageruimte is opgevouwen, zorgt de nieuwe Load Assist dat de 220 liter bergruimte optimaal kan worden benut. Het elektro-hydraulische systeem draait en herpositioneert het opgevouwen dak indien nodig, zodat er altijd goede toegang is en voldoende bagageruimte.

Een uitgebreide reeks BMW EfficientDynamics-voorzieningen reduceren het brandstofverbruik en optimaliseren de prestaties. De Auto Start Stop-functie is standaard en de in het design verwerkte Air Curtains en Air Breathers zorgen voor minder luchtweerstand en optimale efficiency. Dankzij efficiënte motoren met lage CO2-uitstoot zijn de prijzen van BMW 4 Serie Cabrio gelijk aan of zelfs lager dan zijn voorganger, de BMW 3 Serie Cabrio.

De BMW 4 Serie Cabrio wordt in eerste instantie leverbaar met keuze uit drie motorvarianten. De BMW 435i Cabrio, BMW 428i Cabrio en de BMW 420d Cabrio zijn voorzien van de nieuwste BMW TwinPower Turbo technologie. Het motorvermogen van deze range varieert van 135 kW (184 pk) tot 225 kW (306 pk). Alle motoren voldoen aan de Euro 6-emissienorm van 2014 en zijn standaard gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak. De beproefde achttrapsautomaat is in alle gevallen een optie.

BMW ConnectedDrive

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is beschikbaar met een uitgebreide reeks rijhulpsystemen, mobiliteitsdiensten en infotainment onder de noemer BMW ConnectedDrive. De reeks omvat onder meer eCall (Emergency Call), het navigatiesysteem Professional, de Active Cruise Control met Stop & Go-functie en de Driving Assistant Plus. Adaptieve LED-koplampen, de full colour BMW Head-Up Display, Online Entertainment en de mogelijkheid om praktische apps te downloaden versterken het innovatieve karakter van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

Begin zomer 2014 maken  de nieuwe BMW 428i Cabrio vanaf € 58.000, de BMW 435i Cabrio vanaf € 69.000 en de BMW 420d Cabrio vanaf € 57.500 hun opwachting bij de Nederlandse BMW dealer. Later dat jaar volgen de BMW 420i Cabrio, de BMW 430d Cabrio en de BMW 435d xDrive Cabrio.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter