Vier van de acht BMW M4 DTM designs

Vier van de acht BMW M4 DTM designs

0 2032

Enkele weken na de officiële presentatie van de nieuwe BMW M4 DTM zijn er nog drie bijgekomen. In aanvulling op de BMW M Performance Pars M4 DTM, die bestuurd zal worden door Martin Tomczyk (DE), zijn nu de eerste beelden van de auto’s van Joey Hand (US), Bruno Spengler (CA) en Timo Glock (DE) gepubliceerd.

Drie van de vier combinaties bestuurder/voertuig blijven ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Tomczyk zal met de Premium Partner BMW M Performance Parts in de ​​traditionele BMW Motorsport kleuren de circuits onveilig maken . “Wit met blauwe, paarse en rode strepen: Dit zijn de klassieke kleuren van BMW Motorsport. Ik ben erg trots om voor het derde jaar achter elkaar met deze kleuren uit te mogen komen in de DTM,” zegt de BMW Team Schnitzer coureur. Spengler zal net als in de jaren 2012 en 2013 in een mat zwarte BMW Bank M4 DTM uitkomen. “Ik ben blij dat ik mijn zwarte beest mocht houden,” zei de Canadees. “Deze kleuren combinatie zal me altijd blijven herinneren aan de overwinning in 2012.  Ik heb ook met de BMW Bank een geweldige relatie.”

P90144982

De kleur geel is sterk verbonden met Timo Glock. Net als in 2013 rijdt de Duitser in de DUITSE POST BMW M4 DTM. “Ik heb zo lang een zeer goede samenwerking met Deutsche Post gehad. Daarom ben ik er natuurlijk trots op om hun kleuren ook in 2014 te vertegenwoordigen”, zegt de bestuurder van de BMW Team Mtek. Vorig jaar pakte hij nog overwinning tijdens de seizoensfinale op Hockenheim (DE). Joey Hand zit dit jaar in de Crowne Plaza Hotels DTM BMW M4. “Crowne Plaza Hotels & Resorts en ik zijn sinds mijn tijd in het BMW Team RLL Team in Noord-Amerika zeer goede partners geweest,” zei de BMW Team RBM piloot. “Ik hou echt van dit nieuwe ontwerp van de BMW M4 DTM. Hij ziet er snel uit, en auto’s die er snel uitzien, zijn in mijn ervaring ook snel.”

De vier andere BMW’s M4 DTM van Augusto Farfus (BR), António Felix da Costa (PT), Marco Wittmann (DE) en Maxime Martin (BE) worden voor het eerst op de officiële ITR tests in Boedapest (HU, 31 maart – 3 april) getoond. Alle acht racewagen voor het 2014 DTM seizoen, toont BMW Motorsport tijdens de presentatie op 25 April in de BMW Welt in München (DE) aan het publiek.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14324

2 10138

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter